HJEM
Filmanmeldelser
Runabåden "Snarken"
Havet og Omegn
Interview

JERNBANER
DanLink
EMD/GM Maskiner
GM fra NOHAB
På Museet
S-tog & Bybane
Sporvogne & Busser
Jernbanefærger
Hensat og Skrottet

STATSBANERNE
DSB Driftsmateriel
EA | EG | ER | ET
MA | MR | MF | MG
MH | MT | Köf
ME | MX | MY | MZ |
MM/FS | MC | SA/SE
Dampmaskiner
Godsvognspræsentation

FREMMEDE SKINNER
IC2 | Y-Tog | Metro
Rayton's Trains
Gæster

NYHEDER
2016 | 2015 | 2014
Arkiv 1900 - 2013

BIBLIOTEK
biografmuseet.dk
in70mm.com
YouTube
 
 
 

Extracts and longer parts of hauerslev.com may be reprinted with the written permission from the editor.
Copyright © 1800 - 2070. All rights reserved.
 


KOMMER SNART
Hidden Figures
Hidden Figures. Den utrolige, ufortalte og sande historie om Katherine Johnson, Dorothy Vaughan og Mary Jackson – geniale afroamerikanske kvinder, der arbejdede hos NASA og stod bag en af de mest fantastiske aktioner i verdenshistorien: At sende astronauten John Glenns ud i rummet.
Assasins Creed
Den Oscar-nominerede Michael Fassbender spiller hovedrollen i dette action-eventyr, der er baseret på det yderst populære computerspil af samme navn. Fassbender spiller Callum Lynch, der går i sine forældre fodspor i 1400-tallet ved hjælp af en teknologi, der låser op for hans genetiske minder. Callum finder ud af, at han engang var medlem af en hemmelig gruppe af lejemordere og udvikler dødelige egenskaber for at dræbe de undertrykkende tempelriddere.
 

LIGE ANMELDT
Fences
21.05.2017

Se Oscarvinder Denzel Washington og Oscarvinder Viola Davis i flmatiseringen af August Wilsons Pulitzer Prize-vindende teaterstykke. Filmen foregår i 1950erne i Pittsburgh og fortæller på passioneret vis historien om Troy Maxson, en tidligere baseballspiller i den såkaldte Negro League. Dette drama beskæftiger sig med de universelle sandheder om kærlighed og tilgivelse.
Allied
06.04.2017
Under 2. verdenskrigs første år skal Max Vatan hjælpe efterretningstjenesten med en hemmelig operation i Marokko. Her møder han Marianne, en fransk agent, der skal agere som hans kone. Missionen fuldføres perfekt og de to agenter ender med at blive dybt forelsket i hinanden. Tilbage i England laver Max og Marianne deres lille rede, med et hus, barn, samt masser af venner og bekendte.
Fantastiske Skabninger og hvor de Findes
30.03.2017
I slutningen af 2013 meddelte J.K. Rowling, at hun ville udvikle og skrive en forhistorie til Harry Potter universet, med udgangspunkt i den opslagsbog, som Harry Potter mange år senere finder i biblioteket på Hogwarts, ’Fantastiske Skabninger og hvor de findes’, skrevet af Newt Scamander næsten 70 år tidligere… Filmen er den første i en serie af fem film.
The Accountant
23.03.2017
Christian Wolff er en velfungerende autist med større forståelse og hengivenhed for matematik og tal end andre mennesker. Han arbejder som freelancebogholder på et uskyldigt udseende regnskabskontor i en søvnig lille by, hvor han fører regnskaberne for nogle af verdens farligste forbryderorganisationer. Men da det amerikanske finansministeriums specialafdeling imod økonomisk kriminalitet og hvidvaskning af penge, ledet af Ray King, begynder at komme på sporet af hans arbejde, tvinges Christian til at tage en lovlig kunde.
Miss Peregrins home for Peculiar Children
16.02.2017
Den visionære instruktør Tim Burton står bag dette magiske eventyr, der er baseret på den populære debut-bog af Ransom Riggs med samme titel: Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Vi bliver taget ud på et eventyr på en walisisk ø for at finde spændende væsner og farlige historier. Vores ungdomshelt, Jake, vil undersøge et familiemysterium, der er omgivet af alternative virkeligheder. En helt utrolig dannelsesrejse begynder og Jake må finde ud af hvem han selv i virkeligheden er.
Miraklet på Hudsonfloden
09.02.2017
Den 15. januar 2009 var verden vidne til en af de mest bemærkelsesværdige nødlandinger i luftfartens historie, ”Miraklet på Hudson River”; da piloten Chesley ’Sully’ Sullenberger nødlandende US Airways Flight 1549 på overfladen af Hudson River i New York og reddede livet på alle 155 passager ombord. Hans resolutte handlinger afværgede ikke kun en kæmpe tragedie, men gjorde ham også til en helt og inspiration for hele verden; men alligevel truede den efterfølgende undersøgelse både hans personlige omdømme og karriere…
Absolutely Fabulous: The Movie
05.01.2017
Jennifer Saunders og Joanna Lumley rammer igen plet med denne pan-atlantisk producerede kult komedie Absolutely Fabulous: The Movie. Selvom man snart fylder 60 år, skal der stadig shopping, champagne og nu også en smule botox til, for at hverdagen hænger luksuriøst sammen for Edina og Patsy. Tonen er som altid … udfordrende. Festlige kostumer med designer navne påklistret og sandt farverige personligheder. Altsammen næring til lattermusklerne!
Star Trek: The Roddenberry Vault
08.12.2016
Film-, fans- og kulturinteresserede kan dykke dybt ned i kreationen af en af popkulturens bedst kendte serier med pakken Star Trek: The Original Series - The Roddenberry Vault. Som en del af Star Treks 50-års Jubilæum vil den være perfekte gave til at ligge under juletræet. Pakken indeholder hele tre BD disks fyldt med masser af never-before-seen footage fra Star Trek: The Original Series.
"Star Trek Beyond"
24.11.2016
Kaptajn Kirk (Chris Pine) og hans besætning er halvejs på deres fem års mission, hvor deres mål er at opdage ukendte planeter i galaksen. USS Enterprise gør holdt på Stjernebasen Yorktown og modtager under deres ophold et nødsignal, som Kirk straks beslutter sig for at komme til undsætning, men hvad der starter som en redningsmission forvandler sig hurtigt til et baghold og hele besætningen må evakuere for at overleve. Vores helte splittes ved evakuering på planeten Altamid, de er styrtet ned på, og de må sætte deres tillid til den strandede Jaylah (Sofia Boutella) og gøre alt hvad de kan for at komme væk fra Altimid inden den sande skurk Krall (Idris Elba) destruerer Yorktown.
X-Men Apocalypse
13.11.2016
I kølvandet på den succesfulde X-Men: Days of Future Past tager instruktør Bryan Singer superhelte-franchisen nye steder hen med X-Men: Apocalypse, hvor X-Men skal bekæmpe den mest magtfulde mutant nogensinde – Apocalypse. I 1983, i en verden af Ms. Pacman-spil, permanent og højtaljede vindjakker, vågner den udødelige mutant Apocalypse (Oscar Isaac) efter at have været begravet i adskillige årtusinder.
Independence Day: Resurgence
13.11.2016
Kalenderen siger 4. juli, den amerikanske Independence Day, og i et soveværelse plastret til med tegninger af udefinerbare figurer og noter vågner den tidligere amerikanske præsident Thomas J. Whitmore (Bill Pullman) op fra atter et mareridt om rumvæsner, der angriber jorden. Whitmore, der ledte angrebet på – og til sidst sejrede over – de angribende rumvæsner for 20 år siden, er overbevist om, at et nyt angreb er på vej. Men ingen tror ham. På militærets  forsvarsbase på månen, etableret efter angrebet i 1996, sidder piloten Jake (Liam Hemsworth) og keder sig.
Star Trek
26.09.2016
At genoplive Star Trek franchise med tidsrejse er efter min mening ikke det helt optimale at gøre. Det er i hvert fald meget dristigt at vælge at gå i den retning, da tidsrejser altid er fyldt med tusind detaljer og forvirring til en opstart når man ikke kender seriens centrale handling. Med det sagt er det ikke ensbetydende med at det er noget af et brag af en film der er blevet lavet. Musikken er helt fantastisk ørehængende, filmens billede er skarp og skuespillerne er bare spot-on!
Star Trek II - Khan's Hævn
20.09.2016
Det er herligt at gense Captain Kirk, Mr. Spock, Dr. McCoy, Scotty, Uhura, Sulu og Chekov igen efter mange års fravær fra denne TV-serie fan. Oven på alt det tåbelige, tekniske og seriøse, er det i særdeleshed humoren, der for mig til at syntes godt om Star Trek universet. Det er ironien og kemien imellem Spok og Kirk, der er det sjove, når de sammen kæmper imod ukende fjender og udfordringer i det ydre univers. Jeg er ikke "trekkie", dvs en der ved alt om Star Trek universet, men det er sjov science fiction. Det er utroligt underholdende og gense denne film, selv om plottte ikke er helt gennemskueligt. But who cares?
Eddie the Eagle
18.08.2016
Mange vil måske huske Eddie the Eagle, der som den første britiske skihopper nogensinde deltog ved De Olympiske Lege i 1988 i Calgary, Canada og blev en verdenssensation. Ikke fordi han vandt – han blev nummer sjok – men for sit mod, sin uortodoske stil, sit optimistiske væsen og sin insisteren på aldrig nogensinde at give op. Den hjertevarme komedie Eddie the Eagle fortæller historien om denne legendariske olympiske deltager. Lige siden Michael ”Eddie” Edwards (Taron Egerton) var dreng, har han kun haft en drøm. At deltage i De Olympiske Lege.
Independence Day - 20th Anniversary Edition
27.06.2016
"Independence Day - 20th Anniversary Edition" instrueret af Roland Emmerich med Will Smith, Bill Pullman, Jeff Goldblum og Randy Quaid i de dominerende hovedrolle udgives på Bluray den 27. juni 2016. "Independence Day" beskriver scenariet hvor Jorden angribes af aliens fra det ydre rum, og om hvordan alverdens lande finder sammen om en fælles ydre fjende og til sidst besejrer de ekstraterrstriale fjender. Undevejs smadrers mange ting på spektakulær vis, med masser af bulder og brag.
Deadpool
30.06.2016
Oplev den oprindelige historie om den tidligere lejesoldat, Wade Wilson, der påtager sig alter egoet Deadpool, efter et fejlslagent eksperiment har givet ham helbredende kræfter... og en mørk, fordrejet humor. Se vor tids sejeste og hårdeste anti-helt begive sig ud i jagten på manden der ødelagde hans liv.
The Revenant
07.06.2016
Dybt inde i den amerikanske vildmark bliver jægeren Hugh Glass dødeligt såret og efterladt til at dø af et forræderisk medlem af hans team, John Fitzgerald. Med viljestyrke som hans eneste våben må Glass navigere gennem fjendtlige omgivelser, en brutal vinter og krigsførende stammer i et nådesløst forsøg på at overleve og få hævn over Fitzgerald. THE REVENANT er baseret på en sand historie.
Joy
12.05.2016
Som barn er Joy fuld af gode idéer, men livet kommer i løbet af årene i vejen. Hun dropper at læse på universitetet for i stedet at passe på sin mor og får to børn med musikeren Tony, som hun senere bliver skilt fra, og som nu bor i hendes kælder, I øvrigt sammen med Joys far. Altimens Joy passer på hele familien, spørger hun sig selv, hvad der egentlig blev af hendes drømme, og hun går i gang med at opfinde en moppe, ”The Miracle Mop”.
Filmen om Radiserne: Med Nuser og Søren Brun
28.04.2016
Søren Brun, Nuser, Tomas, Trine og resten af de elskede Radiser får til jul deres debut på BluRay. Søren Brun, verdens mest elskelige taber, er typen, man ikke forventer sig meget af. Han har det med hele tiden at lave kludder i tingene, hvilket især hans skrappe klassekammerat Trine aldrig lader ham glemme. Når Søren Bruns drage f.eks. endelig letter, snubler han over sig selv og skaber en masse ulykker omkring sig.
Bridge of Spies / Spionernes Bro
07.04.2016
I de tidlige stadier af den kolde krig, hvor spændingerne mellem USA og Sovjetunionen tager til, arresterer FBI Rudolf Abel (Mark Rylance), en sovjetisk agent, der bor i New York. Abel er anklaget for at have sendt kodede beskeder tilbage til Sovjetunionen, men nægter under forhørene at samarbejde med FBI. Den amerikanske regering er forpligtet til at sørge for, at Abel har en advokat.
The Martian
11.02.2016

Under en bemandet mission til Mars opstår en voldsom storm, og astronaut Mark Watney slås ud af løsrevne vragrester. Den øvrige besætning går ud fra, at han er død og må evakuere Mars. Men Watney er ikke død; han vågner såret op halvt begravet i en dynge rødt sand og indser, at han er fuldstændig alene på en fremmed planet.
Maze Runner 2: Infernoet
28.01.2016
Den fantastiske Maze Runner-saga fortsætter! Efter at have sluppet ud af labyrinten begynder Thomas og de andre "Gladers" at undersøge den hemmelige organisation, der går under navnet WCKD. Deres søgen fører dem til "Scorch"; et afsidesliggende ødeland fyldt med utrolige farer. Kan Thomas og de unge helte finde frem til sandheden, inden sandheden finder frem til dem? Oplev Dylan O’Brien som Thomas løbe for livet i selskab med Ki Hong Lee, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster og Dexter Darden i anden del af den hæsblæsende og hurtigt løbende Maze Runner-saga.
 
 
Fant4stic
10.12.2015
De Fantastiske Fire er tilbage med Marvels nye generation af helte − Fire unge outsidere teleporteres til et nyt univers, og deres kroppe ændrer sig på chokerende vis. Nu må de bruge deres nye evner for at redde Jorden fra den berygtede DR. DOOM…
Mission Impossible: Rogue Nation
03.12.2015
Alting har sin tid, og CIA mener, at tiden er inde for at lukke ned for det aldrig officielt eksisterende Mission: Impossible team, der har ryddet op i affærer, som USA’s regering officielt ikke kunne gribe ind i. Egentlig har Ethan Hunt altid accepteret missionerne med en vis modvilje, fordi han følte, at der fandtes et andet liv derude. Efter to årtier som gruppens chef har han imidlertid indset, at hans virkelige talent faktisk er at stå i spidsen for det mildest talt særprægede team. Og nu er det så forbi!
Paper Towns
23.11.2015

Lige fra barnsben af har Quentin været forelsket i sin mystiske nabo Margo. Men da Margo pludselig forsvinder og efterlader kryptiske spor til Quentin, tager han ud på en episk rejse for at finde hende og en gang for alle lære sandheden om kærlighed og venskab. Fra folkene bag den roste En Flænge i Himlen kommer endnu et ungdomseventyr der rører ved hjertet og livslysten…

Spy
08.10.2015
Melissa McCarthy er Susan Cooper - CIA-analytiker og kvinden der styrer teknikken og guider agenter, når bureauets farligste missioner skal føres ud i livet. Samtidig er hun hemmeligt forelsket i sin super charmerende agentkollega (Jude Law), og da han forsvinder og en anden agents identitet bliver bragt i fare, får hun endelig muligheden for at blive undercover agent i den virkelige verden. Hendes mission er at infiltrere en farlig våbenhandlers underverden og forhindre en global katastrofe, og hun sendes nu af sted under forskellige identiteter, som ikke alle er lige flatterende.
Far from the Madding Crowd
03.09.2015
Thomas Vinterbergs drama Far from the Madding Crowd er baseret på britiske Thomas Hardys litterære klassiker fra 1874 af samme navn og handler om Bathsheba Everdene, en ekstremt uafhængig og åndfuld ung kvinde, der arver sin onkels gods. Bathsheba er økonomisk uafhængig (en sjældenhed i Victoria-tiden), smuk og viljestærk og tiltrækker tre meget forskellige, men utrættelige bejlere: Gabriel Oak, en fåreavler, som er bjergtaget af hendes viljestyrke; Frank Troy, en flot og skruppelløs sergent; og William Boldwood, en velstående og moden ungkarl.
The Second Best Exotic Marigold Hotel
06.08.2015
Masser af komedie og grin med blandt andre nyankomne Richard Gere. Oplev Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy og Dev Patel med flere. Hele herligheden er instrueret af John Madden, som blandt andet er kendt for Shakespeare in Love, med manuskript af Ol Parker.
Kingsman The Secret Service
02.07.2015
Kingsman: The Secret Service, der er baseret på den populære tegneserie af samme navn, fortæller historien om et superhemmeligt agent-bureau, der rekrutterer en usleben, men lovende gadedreng til at gennemføre bureauets ekstreme træningsprogram, samtidig med at en global trussel fra et forskruet it-geni melder sig. Da den femårige Gary ”Eggsy” Prices far ofrer sig under en hemmelig militæraktion, modtager hans familie en medalje – og et telefonnummer, som de kun må bruge én gang, hvis de får brug for en tjeneste.
Nat på Museet - Gravkammerets Hemmelighed
25.06.2015
Gør dig klar til den vildeste og mest eventyrlige Nat på Museet nogensinde. Larry Daley rejser til London, hvor gamle kendinge og nye karismatiske bekendtskaber forenes i et heroisk forsøg på at redde magien, før den forsvinder for evigt.
Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)
04.06.2015
I håbet om at puste nyt liv i sin skrantende karriere sætter Riggan et ambitiøst nyt Broadway-skuespil op baseret på Raymond Carvers Hvad vi taler om, når vi taler om kærlighed. På mange måder et virkelig dumdristigt træk, men Riggan håber inderligt, at hans kreative offensiv vil legitimere ham som kunstner og bevise over for alle – og for ham selv – at han er mere end en Hollywood-has-been.
Exodus Gods and Kings
07.05.2015
Ridley Scott, instruktøren af det Oscar-vindende historiske brag Gladiator og sci-fi-klassikeren Alien, står bag Exodus, den bibelske fortælling fra Anden Mosebog om hebræernes udvandring fra Egypten ført an af Moses. Christian Bale spiller Moses, der vokser op ved det egyptiske hof sammen med Egyptens kommende farao, Ramses, begge i den tro at de er fætre. Ramses skal overtage tronen fra sin far Seti, og den intelligente Moses fungerer som Ramses’ nærmeste rådgiver og hans næstkommanderende.
Pingvinerne
28.04.2015
Superspioner fødes ikke – de udklækkes. Kom ind under fjerene på de bedste og sjoveste agentpingviner i den globale spion-branche: Skipper, Kowalski, Rico og Rekrut. Disse eliteste af eliten slår deres talenter sammen med en tjekket undercover-organisation, Nordenvinden, som ledes af den majestætiske ulv Agent Fortrolig. Vi lærte dem at kende i DreamWorks’ Madagascar-film, og de små pingviner med de enorme personligheder slippes nu løs på det store lærred i deres helt egen film.
The Maze Runner
19.01.2015
Thomas vågner i en elevator, der kører op. Da den stopper, og dørene åbner, befinder han sig i en koloni med kun drenge, og de byder ham velkommen til Lysningen; en stor eng omringet af enorme betonvægge. Thomas kan intet huske – ikke engang sit eget navn. Ingen blandt lysboerne kan fortælle ham, hvordan og hvorfor de er havnet i Lysningen, de ved kun at portene til labyrinten, der omringer dem, åbner hver morgen og lukker igen hver aften.
Enough Said
23.11.2014
'Enough Said’ handler om den enlige mor Eva, der til dagligt arbejder som massør, men som bruger en del tid på at forberede sig på at datteren skal flyve fra reden for at tage på college. Til et bryllup møder hun så Albert, en sød og varm mand, der er i samme båd som hende. Men Eva får lidt for mange informationer om Albert, da hun bliver venner med digteren Marianne. Marianne er nemlig Alberts eks-kone, og hun bruger meget tid på at fortælle skrækhistorier om sin eks-mand.
Transformers Age of Extinction
18.11.2014
Instruktøren Michael Bay og producenten Steven Spielberg har skabt den bedste "Transformers" nogensinde! Menneskeheden står over for en ny, dødelig trussel, og det er op til Optimus Prime og Autobots at redde verden. Men da regeringen vender dem ryggen, tvinges de til at søge hjælp hos opfinderen Cade Yeager (Mark Wahlberg) og de skrækindjagende Dinobots.
Sådan Træner du din Drage 2
06.11.2014
Der er gået fem år siden den heltemodige unge viking Hikke blev venner med en tilskadekommet drage, og fra da af ændrede måden Berserkøs beboere lever med ild-spyderne. Nu lever vikinger og drager side om side i fred på den fantastiske ø, som de ild-spydende væsner har transformeret til et drage paradis.
The Fault In Our Stars
06.11.2014
16-årige Hazel Grace Lancasters skarpe tunge matcher hendes knivskarpe blik for livets absurditeter. Hun skiftevis elsker og irriteres af sine overbeskyttende forældre, og hun vil hellere dykke ned i sin yndlingsbog En fyrstelig lidelse end gå ud og finde nogle nye venner. Det lyder alt sammen som en klassisk teenager, men Hazel har samtidig kræft i skjoldbruskkirtlen, der har spredt sig til lungerne, ruller rundt med en iltflaske, som hun er forbundet til ved næsen, og mister pusten op ad trapper. En typisk dag for hende lyder: tid hos lægen, reality-tv og så støttegruppe, som med dens lidt for frelste under- og overtoner er det, Hazel allermindst gider.
X-Men Days of Future Past
23.10.2014
I X-Men: Days of Future Past kæmper det ultimative X-Men-team for mutanternes overlevelse hen over to tidsperioder. De elskede karakterer fra den originale X-Men-trilogi slutter sig sammen med deres yngre selv fra fortiden for at ændre en skelsættende begivenhed og udkæmpe en episk kamp, der kan redde vores fremtid. Logan/Wolverine sendes fra en nær fremtid tilbage i tiden, nærmere bestemt 1970’erne, for at forhindre den apokalypse, som fremtidens X-Men og menneskeheden står over for.
Cosmos: A Space Time Odyssey
14.10.2014
"Cosmos: A Spacetime Odyssey" er en videnskabelig dokumentarfilm i 13 afsnit, der forklarer hvordan mennesket har opdaget naturlovene og fundet vores plads i universet. Astrofysiker Neil deGrasse Tyson viser os rundt i tid og rum og fortæller om de største videnskabelige opdagelser i menneskets historie. Med de bedste special-effects fra Hollywood rejser vi med rumskibet "Ship of Imagination" rundt i Solsystemet og Mælkevejen. Helt ud i universet's fjerneste afkroge for at opdage og studere kosmos' ukendte verden. I den anden retning rejser vi ned i oceanerne, og helt ind i et almindeligt blad på et træ for at studere fotosyntesen og de enkelte klorofylkorn. "Cosmos: A Spacetime Odyssey" er videnskabelig historiefortælling på en ny og inspirerende måde så selv meget komplicerede videskabelig begreber bliver præsenteret på en let forståelig facon.
The Other Woman
28.09.2014
Carly Whitten er en benhård advokat fra New York med et sæt skrappe regler, når det gælder mænd og forhold. Da hun møder Mark King, åbner hun op og falder for ham. Et spontant besøg til hans hus i Connecticut går dog ikke som forventet, for da Carly banker på døren, er det Marks slåbrokklædte kone, Kate, der åbner. Som den hengivne kone, Kate er, er hun dybt chokeret over, at Mark er hende utro, mens Carly er rasende over, at Mark er en gift mand.
Noah
22.08.2014
Oscar-vinder Russell Crowe spiller hovedrollen som Noah i denne film inspireret af den tidløse fortælling om mod, håb og opofrelse. Andre roller i det imponerende og actionspækkede eventyr er besat med stærke kræfter som Emma Watson og Oscar-vinderne Anthony Hopkins og Jennifer Connelly. Filmen er instrueret af Darren Aronofsky (Black Swan) og hyldes af kritikerne som en af de mest uforglemmelige bibelske storfilm nogensinde.
The Grand Budapest Hotel
12.08.2014
The Grand Budapest Hotel fortæller den fantastiske historie om Gustave H., en legendarisk concierge på et berømt europæisk hotel i mellemkrigstiden og piccoloen Zero Mustafa, der bliver hans nærmeste ven og fortrolige. Historien involverer tyveriet og genvindingen af et uvurderligt stykke renæssancekunst og kampen om en enorm familieformue - det hele sat på baggrunden af et kontinent der er i pludselig stor dramatisk forandring.
Bogtyven
03.08.2014
Liesel bliver sendt i familiepleje i Tyskland under Anden Verdenskrig, da hendes mor kan ikke længere kan tage sig af hende. Hun medbringer én enkelt bog med til sin nye adoptivfamilie samtidig med hun begynder at samle på de bøger, hun finder.
Twin Peaks. The Entire Mystery
05.08.2014
Det er hele 25 år siden, det chokerende mord på Laura Palmer fandt sted og den legendariske serie fra David Lynch og manuskriptforfatteren / pr oducenten Mark Frost satte sit aftryk på tv-serieverden for altid. Nu udgiver CBS Home Entertainment og Paramount Home Media Distribution hele mysteriet i samlingsposten Twin Peaks – The Entire Mystery.
The Monuments Men
04.08.2014
The Monuments Men får release d. 10. july 2014. Oplev en stjernebelagt film perle med blandt andet George Clooney, Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett samt John Goodman. Et team af kunstnere, arkitekter og historikere sendes til fronten for at redde uvurderlige mesterværker fra nazisterne. Filmen er baseret på en sand historie.
The Good Wife, Season 4
28.07.2014
Alicia Florrick er tilbage, skarp som altid både i og uden for retssalen. I denne fjerde sæson møder hun nye udfordringer privat og på jobbet og er igen .... Den gode hustru og en stærk leder!
 
 
Jack Ryan: Shadow Recruit
04.06.2014
Chris Pine har overtaget rollen som Jack Ryan i det nyeste kapitel af den populære filmserie baseret på Tom Clancys lige så populære bøger. Alec Baldwin havde oprindeligt hovedrollen som Ryan i “Jagten på Røde Oktober”, hvorefter Harrison Ford tog over i “Partrioternes Spil” og “Dødens Karteller”...
Anchorman 2 The Legend Continues
23.06.2014
Ron Burgundy er tilbage og sjovere end nogensinde! Efter at have mistet sit job til sin kone og tidligere kollega, samler Ron sit gamle nyhedsteam og kaster sig over nye udfordringer. Bliver verdens bedste tv-vært knust under vægten af sit eget ego (og sit lækre hår)
Sex på Scenen
30.05.2014
"Sex på Scenen" er en fornøjelse at se, og man glædes over, at det med Bluray teknologi, er muligt at genopleve de gamle film i så flot lyd - og billedkvalitet. "Sex på Scenen" er fotograferet af Leon Shamroy, der fylder lærredet godt ud i CinemaScope formatet. Det nye filmformat er som skabt til musicals med brede scenerier af dansene skuespillere og flot scenedekoration. Blurayen har fine farver fra DeLuxe i denne udgave af filmen.
The Secret Life Of Walter Mitty
07.05.2014
Walter Mitty lever et stille og pligtopfyldende liv. Han tager sig af sin mor og søster og arbejder som fotoredaktør på det legendariske LIFE Magazine, hvor han gemt væk i arkivet og mørkekammerets ensomhed fremkalder det ene legendariske foto efter det andet med omhu og kærlighed. Af og til drømmer han sig væk fra sit stille liv til grandiose heltegerninger og storslåede kærlighedserklæringer, der først og fremmest er rettet mod hans kollega Cheryl (Kristen Wiig).
Prinsessen og de skøre riddere
11.03.2014
The Princess Bride hitter stadig efter 27 år, og er fyldt med geniale og klassiske stereotyper i en god gammeldags eventyrs fortælling, baseret på William Goldmans eventyr af samme navn. The Princess Bride er fyldt med fantastisk 80’er skuespil, med lange scener på filmset og til tider locations, og der er plads til lange scener med fægtning eller brydning med små kvikke bemærkninger og filmeffekter som sjældent ses i film idag.
The Wolverine
28.11.2013
The year’s most thrilling, action-packed blockbuster comes home as THE WOLVERINE debuts with the Unleashed Extended Edition, on Blu-ray, BD3D and DVD on November 28th from Twentieth Century Fox Home Entertainment. Directed by James Mangold, THE WOLVERINE features Hugh Jackman in his best portrayal of the iconic superhero, taking on the threats from ninjas, mutants, and a brand new class of villains, in the first 3D film in the X-Men franchise.
Star Trek Into Darkness
13.10.2013
I 'Star Trek Into Darkness', fortsættelsen til J. J. Abrams' 'Star Trek', er Kaptajn Kirk og Spock tilbage. Da besætningen på Enterprise vender hjem fra det ydre rum, finder de en ustoppelig, altødelæggende kraft midt inde i Starfleet, der har ødelagt flåden, og alt hvad den står for. Da Kirk, Spock og Co. vender hjem er verden er i krise.
Flight
27.06.2013
Denzel Washington spiller piloten Whip, der har en hemmelighed. Han har et alkoholmisbrug, der endnu ikke er blevet opdaget af kollegerne. Da Whip på mirakuløs vis redder et rutefly fra at forulykke, bliver han genstand for en undersøgelse, der skal afklare, hvad der gik galt under turen. På den ene side hyldes han som helten, der som den eneste kunne redde flyet fra styrt, og på den anden side sås der tvivl om hans tilstand under flyvningen.
Downton Abbey, 3. Sæson
09.06.2013
Handlingen foregår på 1920-tallet i England, der er ved at bygge sig op efter krigen. I tredje sæson får vi et gensyn med alle de populære karakterer, som bor og arbejder ved godset Downton Abbey. Crawley-familiens og tjenerstabens liv og kærligheds eskapader skildres i takt med, at romantik, ambitioner, længsel og hjertesorg indtager godset.
Jack Reacher
28.04.2013
Et skud smælder. En mand synker død om. Så et til og endnu et. På få sekunder ligger fem mennesker døde, ramt af en usynlig snigskytte. Politiet finder dog snart hans position og ud fra sporene finder de frem til en tidligere Irak-soldat, James Barr. Men han vil intet sige. Ikke andet end: Find Jack Reacher!
De Eventyrlige Vogtere
02.04.2013

5 DP70 maskiner ud af 6. Filmen er flot og vild godt lavet og historien er brillant skruet sammen så det i virkeligheden faktisk handler om at tro på hinanden, forstået på den måde man bliver stærkere i selvtilliden når andre tror på en. Og det er svært at finde sig selv, men det kommer af sig selv. Selvom både Julemanden og Påskeharen optræder i filmen, er det ikke nødvendigvis en højtidsfilm, men en film der kan ses hver gang man selv har brug for håb.
Paranormal Activity 4
03.03.2013
Det er sjove latterlige øjeblikke hvor man tænker, "nu tager badekarret ham" - og ganske rigtigt. Knægten suges ned i badekarret i et godt stykke tid, og dukker op igen, fuldstændigt forvandlet, og tror han er en anden person. Men ellers er der ikke meget at grine af i "Paranormal Activity 4". Det bliver aldrig uhyggeligt, og det bliver aldrig rigtigt sjovt.
Madagascar 3: Efterlyst i hele Europa
08.12.2012
"Madagascar 3: Efterlyst i hele Europa" – lang titel til en halvanden times god underholdning. Den første film var herlig, efterfølgeren var fantastisk og den tredje følger rigtig godt efter med det nye eventyr
E.T. The Extra-Terrestrial
30.10.2012
E.T. The Extra-Terrestrial,  Steven Spielbergs magiske eventyr, kan fejre 30-års jubilæum og udkommer til oktober på Blu-ray™. E.T. Anniversary Edition som Blu-ray Combo Pack indeholder en helt ny, restaureret udgave af filmen i en opløsning, der er seks gange højere end på dvd, samt splinterny 7.1 surround sound.
Indiana Jones. The Complete Adventures
15.10.2012
Indiana Jones The Complete Adventures udkommer i helt nye og stærkt forbedrede udgaver. Raiders of the Lost Ark, Indiana Jones and the Temple of Doom, Indiana Jones and the Last Crusade og Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Alle fire eventyr er i fantastisk HD kvalitet og 5.1 lyd.
The Dictator
30.09.2012
Det er en meget morsom film, med masser af politisk satire, og hvor Cohen får spiddet Mellemøstlige diktatores livstil og moral - eller mangel på samme.
Brave for PS3
11.09.2012
Man springer ret hurtigt ind i selve handlingen, man følger efter en bjørn, uden rigtig at vide hvorfor, indtil selve banen er overstået og SÅ kommer forklaringen på hvorfor man har jagtet den her bjørn. 2 DP70 maskiner ud af 6, fordi det bliver alt for langtrukken og ensformigt, at det keder spilleren ret hurtigt.
Like Crazy
01.08.2012
Like Crazy handler om parforldets udfordringer ved at være sammen og fra hinanden, og er blevet kaldt "vanvittig opfindsom og komplet uimodståelig". Filmen har vundet Sundance Best Picture grand Jury prize og Best Actress special jury prize.
Hugo
22.07.2012
Velkommen til en magisk verden og et spændende eventyr! Da den snu og opfindsomme Hugo opdager en hemmelighed, som hans far har efterladt sig, finder han nøglen til et mysterium og drager ud på en rejse, der transformerer alle omkring ham og fører til et sikkert og kærligt sted, han kan kalde sit hjem.
Puss in Boots
26.06.2012

Filmen er fuld af hylende morsom action og eventyr og er den sande historie om, hvordan Den bestøvlede kat blev en helt, længe før han mødte Shrek. Den bestøvlet kat har henrykket publikum i alle alder med masser af humor, vovede bedrifter og en original handling.
Mission Impossible 4
20.05.2012
Da IMF beskyldes for at have bombet Kreml, indfører USA’s præsident ”Ghost Protocol” og kapper alle bånd til agent Ethan Hunt og resten af IMF-organisationen. Uden ressourcer eller backup må Ethan egenhændigt prøve at rense organisationens navn og forhindre et nyt angreb. For at sætte tingene yderligere på spidsen tvinges Ethan til at samarbejde om opgaven med en gruppe andre tidligere IMF-agenter, hvis personlige motiver han ikke kender.
Mission: Impossible Extremely Blu-ray Trilogy
21.03.2012
Nu er agenten over alle agenter tilbage i fuld mission! Den første film i serien kom i 1996, og siden har vi fulgt Tom Cruise i rollen som Ethan Hunt i tre spektakulære, handlingsmættede og utrolig succesfulde film. Mens den den længe ventede fjerde film kører i biografen, er de tre første film blevet udgivet på Blu-ray og DVD samler boks.
Footloose
13.03.2012
Ren MacCormack kommer til den lille by Bomont, hvor al dans er forbudt. Ren konfronterer Bomonts præst og trodser forbuddet sammen med præstens datter. Han minder hele byen om, at dans er mere end ungdommeligt højt humør, det er en hyldest til selve livet.
The Good Wife, Sæson 1
08.02.2012
I The Good Wife spiller Alicia Florrick, den ukuelig kone til en statsanklager, der er faldet i unåde. Efter mandens politiske og seksuelle eskapader overtager Alicia selv styringen af sit liv og opdragelsen af parrets to teenagere.
NCIS, Sæson 8
05.02.2012
NCIS-teamet er tilbage med endnu en handlingsmættet sæson af den mest populære krimiserie på tv nogensinde. Specialagent Gibbs og hans team kommer ud for nye, svære prøvelser med masser af risikofyldte sager
Cowboys & Aliens
22.01.2012
I 1873 vågner revolvermand Jake Lonergan i Arizonas ørken uden at kunne huske noget fra sin fortid og med en mystisk metallænke omkring håndleddet. Lonergan vakler ind i den nærmeste by, hvor han finder et meget lukket samfund, der styres med hård hånd af oberst Woodrow Dolarhyde – og Dolarhyde har et udestående med Lonergan. Men oberstens indflydelse aftager, da den gudsforladte by angribes af en flok fremmede rumvæsener, der vælter ned fra himmelen og bortfører byens indbyggere én efter én.
Captain America, The First Avenger
03.01.2012

Captain America: The First Avenger, fokuserer på det oprindelige Marvel-univers, hvor Steve Rogers frivilligt deltager i et eksperiment, der forvandler ham til supersoldaten Captain America. Som Captain America slår Rogers pjalterne sammen med Bucky Barnes og Peggy Carter i kampen mod organisationen HYDRA, hvis anfører er superskurken Red Skull.
Super 8
13.12.2011
Året er 1979, hvor en gruppe unge fanger en togulykke med deres Super 8-kamera og opdager en hemmelig last, der aldrig skulle have set dagens lys. Umiddelbart derefter bliver byen hjemsøgt af mystiske og skræmmende fænomener, og snart hvirvles de unge ind i et mareridt af skræk og usigelig rædsel. Gå ikke glip af årets mest omtalte film fra Cannes-festivalen!
Transformers - Dark of the Moon
06.12.2011
I tredje del af Transformers-serien står kampen igen mellem det gode og det onde, og der er lagt op til et sidste, afgørende slag. Som i første og anden del er det igen Michael Bay, der instruerer, og Steven Spielberg, der producerer. Filmene hyldes af science fiction- og actionfans for deres mørke og skæbnesvangre tone. Tiden er inde til den sidste fight mellem Autobots og Decepticons.
 

Sidste opdatering: 21-maj-2017 14:15:42 | Redigeret af Thomas Hauerslev